Ce să-i dai băiatului timp de 4 ani?

Conținutul

Un copil de patru ani este deja un bărbat adevărat, totuși foarte mic. El este destul de rezonabil și, uneori, în starea de spirit, mai degrabă huligan.

A patra aniversare este foarte importantă pentru el, copilul știe deja ce este această sărbătoare și așteaptă cu nerăbdare acest lucru. În acest articol vom încerca să răspundem la întrebarea a ceea ce poate fi dat unui băiat pentru vacanța sa.

Elemente de vârstă

Criza de trei ani, de regulă, sa încheiat, iar la cea de-a 4-a aniversare, copilul este mai calm și cu mult mai matur. El nu mai are nevoie de îngrijire constantă de la mama și tatăl său, el știe să ia anumite decizii. Acum, el formează în mod activ acea parte senzuală a psihicului, care permite oamenilor să manifeste empatie, să înțeleagă emoțiile altora, să caute o abordare a comunicării.

Cea mai mare plăcere pentru cei de patru ani este oferită de jocuri de rol și jocuri de complot, în care ei înșiși inventează împrejurări, se atribuie rolului principal și se "în mod eroic" înșiși din inimă. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când alegeți un cadou pentru copilul dumneavoastră.

Băieții de la această vârstă sunt de obicei foarte curioși. Mamele de-a lungul zilei aud de zeci de ori întrebarea "De ce?", Și ar trebui să fie și ea folosită. Abilitatea de a învăța este la vârful perioadei de glorie în perioada preșcolară și, prin urmare, darul trebuie să ofere hrană pentru creierul rapid al copilului.

Ce jucării și jocuri îi vor plăcea copilului?

  • Modele controlate cu radio. La vârsta de 4 ani, băieții încearcă deja în mod activ să se ocupe de roluri ale șoferilor, polițiștilor, pompierilor și, prin urmare, o mașină sau un echipament special pe panoul de control poate fi un cadou minunat. Prin controlul unui motor de incendiu cu lumini intermitente și efecte sonore, copilul se va putea să se prezinte ca un erou de foc, care se grăbește să provoace, în timp ce pilota un avion controlat radio - un pilot curajos.
  • Arme "răcoritoare". Un pistol cu ​​ventuze sau o arma laser cu o țintă interactivă va fi un cadou minunat pentru un copil care iubește să joace război și poliție. Ca opțiuni, puteți cumpăra o săgeată, un set de echipament militar, o sabie sau o sabie samurai (desigur, o jucărie). Un mare cadou este un arc și săgeți sau o arbaletă.
  • Roboți. În cazul în care casa are asistenți pentru adulți cu abilități de inginerie, puteți lua robotul pentru bebeluși, pe care trebuie să-l asamblați și pe care îl puteți apoi transforma. Patru băieți adoră roboți interactivi din seria Poly Robokar, precum și roboți care pot efectua algoritmi simpli de acțiune - mers pe jos, trage, alerga, zbura. Orice magazin de copii mari vă va oferi o gamă de câteva zeci de modele diferite în ceea ce privește dimensiunea, prețul și funcția.
  • Constructorilor. Marea lor varietate - de la seria Lego la labirint și constructori magnetici. Aveți grijă cu Lego - seturile conțin multe detalii minore. În general, seria Lego va aduce plăcere băieților. PLAYMOBIL este un producător bine cunoscut de designeri magnetici, cu siguranță va trebui să cumpere o cutie de plastic convenabilă pentru piese.

Kituri de creativitate

Pe lângă albumele de desen, stilouri și creioane, astăzi puteți alege opțiuni de cadou destul de interesante pentru un artist, artist și sculptor:

  1. Fabrica de plasticine Play-Doh. Aceasta este producția reală pe care copilul poate face o varietate de "înghețată" cu decoruri incredibile. Plastificarea este pusă în dispozitiv, iar bebelușul apasă când trebuie să strângeți înghețată într-un pahar de pe transportor. Felii de portocale, cești de vafe și confiture baby folosesc formulare speciale.
  2. Casa de colorat. Casă de carton mare sau un castel medieval, care poate fi vopsit în toate culorile curcubeului. Copilul o poate face singur și în compania prietenilor. O astfel de plăcere nu este ieftină (unele modele costă 7-8 mii de ruble), dar entuziasmul este garantat! Cea mai mare gamă de clădiri și structuri gigant diferite pentru orice buget este oferită de producătorul Cartonhouse.
  3. Nisipul kinetic. Seturile cu nisip special vă vor permite să creați sculpturi de nisip chiar acasă. În același timp, copilul nu este namusorit, deoarece nisipul cinetic nu este similar cu cel normal: nu se sfărâmă, nu se descompune în particule mici, nu pată pe mâini. Cea mai mare gamă de astfel de seturi este producătorul Arhisend.
  4. Truse pentru meserii. Sunt mulți. Poate cumpara copil un set cu care va găti și va forma un frumos cadou de săpun cu mâinile lui. Puteți da un set cu ipsos și mucegai, ceea ce face ușor să faci cei mai reali magneți ai frigiderului. Băieții chiar preferă kituri de vitralii.

Cadouri utile

Dacă doriți ca darul, în plus față de plăcere, să oferi copilului și beneficii practice, alegeți computerele interactive ale copiilor educaționali. Ele vor ajuta copilul în cel mai scurt timp posibil pentru a stăpâni literele și numerele, pentru a învăța să citească. Și dacă știe deja cum, atunci poți ridica un computer care să-l ajute pe băiat să înceapă să învețe limba engleză.

Jocurile de masă pot fi o mare alternativă la jocurile pe calculator. Cumpărați un foosball pentru copii sau hochei, fotbal de masă, hochei pe aer sau baschet. Jocul dezvoltă abilitățile motorii, coordonarea mișcărilor și viteza de reacție și, pentru toți membrii familiei, fiind cunoscute ca fiind jocuri de masă.

Un băiat care îi place să cânte poate să cumpere karaoke - un set sau un sintetizator pentru copii, pe care să poată juca o varietate de sunete și să învețe treptat notația muzicală și să înceapă să joace primele melodii.

Tânărul curios Pochemuchka va fi încântat de comprimatul de dezvoltare al copiilor cu programe și aplicații pre-instalate pentru învățare, dezvoltarea logicii, a gândirii, a erudiției și a inteligenței. Cei mai populari producători sunt TurboKids și MonsterPad.

Dezvoltați mintea și corpul

Un băiat de patru ani va fi încântat dacă îi este oferită o bicicletă, o bicicletă de alergare sau o patină cu role. Nu uitați să primiți un astfel de cadou, asigurați-vă că ați luat un set de protecție pentru copil, deoarece la început va fi o mulțime de căderi și vânătăi. Un cadou excelent pentru un băiat activ care vrea să se miște și primește o plăcere sinceră din partea lui va fi o trambulină de acasă. Adevărat, este important să nu calculați greșit cu mărimea, astfel încât prezentul să fie situat convenabil în apartament, în țară sau în casă, și nu prea ghinionând alte gospodării.

Jocurile de noroc pentru jocuri sportive merită o atenție deosebită. Ele vin în diferite dimensiuni, cu un număr diferit de cochilii, există opțiuni în întregime coarda, iar alpinismul într-un astfel de oraș ar fi nu numai plăcut, ci și bun pentru sănătate.

Cadouri memorabile și neobișnuite

Ceas cu alarmă - un pistol. În fiecare dimineață, copilul ajunge la grădiniță. Și în 90% din cazuri, trezirea fiului este dată mamei destul de dificilă. Pentru a facilita sarcina părinților, puteți da un ceas cu alarmă, cu care bebelușul se va trezi rapid și cu plăcere. Se compune dintr-o țintă și un pistol cu ​​laser. Arma este plasată sub pernă sau pe noptieră. Ținta este atârnată pe peretele opus.

La timpul stabilit, se aude un semnal, care dispare numai după ce copilul trage cu acuratețe exact în centrul țintei.De la prima oară, de obicei nu funcționează și în timp ce miezul urmărește și trage, se trezește și se pregătește complet să se spele și să se pregătească pentru grădiniță.

Lumină de noapte interactivă. Poveștile de groază ale copiilor, coșmarurile se vor diminua dacă copilul nu va adormi în întuneric, dar cu o lumină de noapte uimitoare în formă de casă, o broască țestoasă, o omidă care proiectează o hartă a stelelor pe tavan. În unele modele de astfel de lămpi, stelele și planetele se mișcă într-un cerc. Aproape toate luminile de noapte au un slot pentru carduri flash, iar copilul poate asculta basmele audio preferate de culcare sau muzica liniștită liniștită.

Jucarii moale - sticle cu apa fierbinte. Ursii, iepurii, hipopotamul și ochii mari nu devin doar prieteni ai copilului. Ei vor încălzi noaptea de iarnă în adevăratul sens al cuvântului. În interiorul jucăriilor sunt semințe de cireșe sau semințe de lavandă, precum și un circuit termic special. Dacă jucăria este trimisă la cuptorul cu microunde timp de 3 minute, aceasta va da căldura copilului timp de mai multe ore. Când se încălzește, uleiul conținut în semințele de lavandă va începe să exude o aromă liniștitoare. O astfel de jucărie va fi indispensabilă pentru copiii care dorm adormit, precum și pentru băieți în perioada de boală.

Idei pentru cei dragi

Nimeni nu știe interesele unui copil ca părinții săi. Prin urmare, cel mai important cadou este mereu - pentru mama, tata, uneori - pentru bunicii. La vârsta de 4 ani, copilul are anumite preferințe, de la care oamenii apropiați ar trebui să înceapă să aleagă un cadou.

Dacă băiatul este timid, el poate primi o cortină în care se poate simți în siguranță în timpul jocului. În cazul în care copilul este prea activ și mobil, părinții îi pot oferi un ATV real sau o mașină electrică (preț de emisiune de la 6000 de ruble).

Un copil curios poate fi prezentat cu puzzle-uri 3D, o enciclopedie mare pentru copii cu imagini voluminoase. Subiectul cărții depinde de interesele fiului. Puteți lua o carte despre dinozauri, spațiu, echipament militar, arme, transport, pirați și istorie maritimă etc.

Dacă un băiat îi place să citească basme, atunci puteți să-i ordonați o carte în care toate povestirile vor fi despre el. O colecție de basme scrise despre copilul dvs. va fi ilustrată cu propriile fotografii pe care mama și tata le vor trimite editorilor în avans. Personajele personalizate pot fi comandate pe diferite portaluri de pe Internet

DIY opțiuni cadou

Băiatul va fi încântat dacă tatăl îi va face un zmeu adevărat, iar apoi cu el îl va trimite într-o călătorie cerească.

Mama poate să-și coasă fiul, un rucsac confortabil și frumos, în care își poate purta lucrurile și jucăriile în grădiniță sau la plimbare.

Și, bineînțeles, o excelentă adăugire la cadouri va fi un tort de casă făcut de casă, pe care mama îl poate decora cu ajutorul masticului, cu personaje filiale preferate din desene animate, jocuri, basme și filme.

Cum să faci un zmeu cu mâinile tale - vezi videoclipul de mai jos.

Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație.La primele simptome ale bolii, consultați un medic.

sarcină

dezvoltare

sănătate